06/01/2011

Trebuie/simti

Iti aduci aminte cand iti ziceam ca o sa ti-o coaca ratiunea- nu avem vocabularul format, dar am avut timp sa ma mai informez si sa imi dau seama de fapt :TREBUIE= Supraeul  si SIMT= sine.
In sinea ta..te-ai rupe in doua, in sinea ta nu ai mai pleca, in sinea ta nu vrei sa sufere nimeni, dar supraeul - RATIUNEA- trebuie-  zicea ca nu e bine!!!corect este..sa faci ce trebuie,dupa regulile impuse de nu stiu cine,de societate, DAR CINE ??SPUNE CE ANUME E CORECT SI CE ANUME NU??CARE LEGE A UNIVERSULUI ZICE CA CEEA CE FACI TU ESTE BINE??SI CORECT??
Esti responsabil, foarte bine, dar din copilarie ai invatat ..prin copiere ca asa invata copii de la mami si de la tati, iar mediul il aveai, iar genetic nu mai contestam, ai toti factorii  pentru a devenii ca ei, cautand sa iti reproduci scenariul din familie, din copilarie se numeste- psihologie trangenerationala.
HEI!!Ai dreptul sa fii fericit, CE TE RETINE???ce vrei de fapt????
Sunt personane care tin la echilibrul familie, eu adun diplome compensator , iar tu compensator ce faci??unde e dezechilibrul??
Corectitudinea excesiva echilibreaza.....ce??? raspuns =opusul ei
Prima dragoste in viata unui baiat este mama, iar in viata unei fete este tatal.
Ce ai facut cu mama/tata?? ai plecat/ai stat??!!!asa te vei purta cu toate/toti pe care le/ii vei iubi, pana iti vei fi consumat complexul OEDIP/ELECTRA.